•  

           

                                

          01.10.2024  Wtorek

          Zupa pomidorowa z ryżem 250 ml

          Alergeny: mleko, seler

          Składniki: wywar z kości i warzyw-180 ml, marchew-25g, pietruszka-10g, seler-10g, konc. Pomidorowy-15g, śmietana 18% -120 g, ryż-25g, koper lub natka pietruszki-03g.

          II danie:  kiełbasa pieczona z cebulą-115 g, ziemniaki-250 g

          Alergeny: gorczyca

          Składniki: kiełbasa-100g, cebula-13g, ketchup-2g

          Surówki: por z marchewką i jabłkiem w śmietanie

          Alergeny: mleko, gorczyca

          Składniki : marchew- 60g, por- 22g, jabłko- 10g, śmietana-3g, majonez-2g, musztarda- 1g

          sól -1g, cukier -1g

          Napoje: kompot z jabłek-220 ml

          Składniki : woda- 195ml, jabłka-20g, miód pszczeli -4g, cukier – 1g

          02.10.2024  Środa

          Zupa: kapuśniak z kapusty kiszonej-250 g,  pieczywo mieszane-21 g

          Alergeny: seler, gluten

          Składniki : wywar z kości i warzyw- 110 g, kapusta kiszona- 57 g, ziemniaki- 45 g, marchew-15 g, pietruszka-8 g, cebula-7 g, seler-6g, cukier -1g, pietruszka natka-0,5 g, sól -0,5g.

          II danie: pieczeń rzymska w sosie- 115g, kasza bulgur -50g

          Alergeny: jaja, gluten

          Składniki: łopatka wp- 90g, buła świeża-8g, jaja- 8g, cebula-7g, olej- 1g, bułka tarta -1g,

          Napój: Kompot z aronii- 220 ml

          Składniki : woda-195 ml, aronia-20g, miód pszczeli -4g, cukier -1g

          Surówki: sałatka z buraczków z jabłkiem i cebulą -100 g

          Składniki : burak - 80g, jabłko-10g, cebula -4g, olej-3 g, ocet winny -1 g, cukier -1 g, sól -1 g

           

          03.10.2024      Czwartek

          Zupy: krem z kukurydzy z imbirem -250 g , groszek ptysiowy - 20g              

          Alergeny: mleko, seler, gluten

          Składniki : wywar z kości i warzyw -110 g , kukurydza – 50 g,  ziemniaki – 50 g, marchew – 18 g, pietruszka -10g, seler – 7 g, por – 2g, masło – 1 g, imbir – 1 g, czosnek -0,5g, natka pietruszki -0,5g

          II danie: zapiekanka makaronowa z kiełbasą i boczkiem -230 g

          Alergeny: gorczyca, gluten, mleko, gluten

          Składniki: makaron- 120g, kiełbasa -60g, boczek- 30g, ser żółty- 10g, cebula- 6g, ketchup- 4g

          Surówki: z kapusty pekińskiej z pestką dyni i słonecznika

          Składniki : kapusta pekińska – 90 g, pestka dyni- 3 g, pestka słonecznika -3 g, olej -2 g , cukier -1 g, sól -1 g

          Napój: woda z cytryną – 220 ml

          Składniki : woda – 200ml, cytryna - 20g

          04.10.2024  Piątek

          Zupa: barszcz ukraiński - 250 g, pieczywo mieszane -21 g

          Alergeny:  mleko, seler, gluten

          Składniki :  wywar z kości i warzyw- 110 ml, ziemniaki -50g, burak- 26 g, marchew-15g, fasola drobna- 12g, kapusta biała-12 g,  pietruszka- 8 g, seler- 5 g, por-4g, śmietana 18% -4g, pietruszka natka- 1 g, ocet winny -1g, cukier -1g, sól -1g

          II Danie: Ryba zapiekana z serem 110 g, ziemniaki-250 g

          Alergeny: gluten, mleko, ryby. Może zawierać : gorczycę, jaja, mięczaki, skorupiaki, soja

          Składniki: Filet z mintaja, panierka sypka13%-(mąka pszenna, drożdże , sól, cukier, papryka mielona, kurkuma, olej ).

          Surówki:  biała  kapusta z chrzanem-100 g

          Alergeny: gorczyca, mleko

          Składniki : kapusta biała -85g, marchew- 6 g, jogurt , śmietana lub olej -4 g, chrzan -3g, --    cukier 1 g, sól -1 g

           Napój: kisiel jabłkowo- cytrynowy 220 ml

          Składniki: woda -195 ml, jabłko-9 g, cytryna- 9 g, miód pszczeli – 4g, mąka ziemniaczana-2g, cukier -1 g

          07.10.2024     Poniedziałek

           Zupy: brokułowa -250 g, pieczywo mieszane- 21 g

           Alergeny: seler, gluten, mleko

          Składniki : wywar z kości i warzyw -118g, brokuł  – 50g,  ziemniaki- 40g, marchew - 16 g, pietruszka- 8g, seler- 6g, por-5g, śmietana 18 % -4 g, pietruszka natka- 1g, cukier -1g, sól -1g

          II danie: naleśniki z serem-240 g

          Alergeny: gluten, mleko, jaja

          Składniki: twaróg półtłusty- 80g,  mąka pszenna: 72-g, jaja-50 g, olej-12g,  mleko- 7g, woda-7g, śmietana- 7g, miód pszczeli- 4g, cukier – 1g

          Napój: Kakao z mlekiem – 220 ml

          Składniki : mleko – 215 ml, miód pszczeli – 3,5 g, cukier – 1 g, kakao – 0,5 g

           08.10.2024   Wtorek

          Zupy: wiejska z zacierką -250 ml, pieczywo mieszane -20 g

          Alergeny: seler, gluten

          Składniki: wywar z warzyw i kości -180 ml, ziemniaki- 25g, marchew- 11g, pietruszka -10g, seler -10g, por -10g, cebula-5g, zacierka babuni-10g, pietruszka natka -03g

          II danie: sztuka mięsa w sosie chrzanowym -120 g, kasza gryczana -250g

          Alergeny: gluten, mleko, gorczyca

          Składniki: szynka mięsień- 100g, marchew- 5g, śmietana 18% -3g, pietruszka- 3g, chrzan-3g seler-2g, cebula-2g, olej-1g, mąka pszenna-1g, chrzan-3g

          Surówki: Ogórek zielony ze szczypiorem w śmietanie- 100g

          Alergeny: mleko

          Składniki : ogórek zielony -88g, szczypior -5g, śmietana 18% - 4g, cukier -1g, sól -1g,

           ocet winny -1g

          Napój: Kompot z porzeczki czarnej- 220 ml

          Składniki : woda- 195 ml,  porzeczka czarna-20g, miód pszczeli -4g, cukier - 1g

          09.09.2024   Środa

          Zupa : krupnik z kaszą jaglaną-250 ml, bułka wieloziarnista- 70g

          Alergeny: gluten, seler

          Składniki : wywar z kości i warzyw-110 ml, ziemniaki-150 g, marchew-45g, pietruszka-25 g, seler-20g, por-10 g, kasza jaglana-15g, koper lub natka pietruszki-03 g

          II danie: fasolka po bretońsku- 165 g, bułka  pełnoziarnista-70g

          Alergeny: gorczyca, seler, gluten

          Składniki: fasola drobna-80g, kiełbasa-30g, boczek wędzony-20g, marchew-19g, pietruszka-7g, seler-4g, cebula-2g, koncentrat pomidorowy-2g, olej-1g,

          Napój: Kisiel śliwkowy -220 ml

          Składniki : woda- 192 ml, śliwka -21g, miód pszczeli -4g, mąka ziemniaczana- 2g,cukier -1 g

          Banan

          10.10.2024  Czwartek

          Zupa : mleczna z zacierką-250 ml

          Alergeny: mleko, gluten

          Składniki: mleko-220 ml, zacierka babuni-25g, miód pszczeli -4g, cukier – 1g

          II danie: kotlet mielony wieprzowy -100 g, ziemniaki-250g

          Alergeny: jajko, gluten

          Składniki: łopatka wp-75g, olej- 6 ml, bułka świeża-6g, jajo-6g, cebula-5g, bułka tarta -2g

          Surówka : marchew z groszkiem 100g

           Alergeny: mleko, gluten

          Składniki: marchew-66g, groszek zielony- 26g, masło -3g, mąka pszenna-3g, sól -1 g, cukier -1 g

          Napój: woda z cytryną – 220 ml

          Składniki : woda – 200ml, cytryna - 20g

          11.10.2024  Piątek

          Zupy: krem z pora -250 g, grzanki - 21g

          Alergeny: seler, mleko, gluten

          Składniki : wywar z kości i warzyw -120 g, ziemniaki – 50 g, por -50 g,  marchew -10g, pietruszka – 8 g, seler - 5 g, śmietana 18% - 4 g, pietruszka natka – 1g, sól -1g, cukier -1g

          II danie: filet z miruny pieczony w sosie chrzanowo- śmietanowym-120g, ziemniaki - 250 g

          Alergeny: ryba, mleko

          Składniki: filet z miruny-100g, mąka pszenna- 7g,  chrzan-7g, śmietana 18% -4g, olej -2 g

          Surówki: kiszona kapusta z marchewką i jabłkiem -100 g

          Alergeny: gorczyca

          Składniki : kapusta kiszona -70 g, marchew -8 g, cebula -8 g, jabłko-8 g,

          musztarda –olej 3g,olej -2 g, cukier-1 g

          Napój: Kisiel  truskawkowy -220 ml

          Składniki : woda 195 ml, truskawka- 20g, miód pszczeli -4g, cukier – 1g

          15.10.2024  Wtorek

          Zupy: rosół drobiowy z makaronem -250 ml

          Alergeny:   seler , jaja, gluten

          Składniki: wywar z kości i warzyw -180 ml ,makaron  -40 g. marchew -30g, pietruszka – g, seler -7 g, por -4g,pietruszka natka – 3g

           II danie: panierowane udko kurczęce  -150g, ziemniaki-250g

          Alergeny: gluten

          Składniki: udko kurczęce- 140g, mąka pszenna- 6g, olej-4 g

          Surówki: Mieszanka warzyw ,,Kolorado”

          Składniki: brokuł- 40g, fasolka szparagowa zielona- 20g, marchewka- 20g, kukurydza- 10g, seler naciowy-10 g

          Napój:  Herbata owocowa- 220 ml

          Składniki: 210 ml- woda, herbata – 6g, miód pszczeli- 3 g ,  cukier – 1 g

          17.10.2024  Czwartek

          Zupy: krem z dyni 250 g , grzanki - 20g

          Alergeny: mleko, gluten, seler

          Składniki : wywar z kości i warzyw -110 g, dynia – 50 g,  ziemniaki -40g, marchew -20g, pietruszka -12 g, seler- 7g, por -4 g, śmietana 18% - 4 ml, sól – 1g, cukier -1g, pietruszka natka – 0,5 g, koper zielony -0,5g

          II danie :pieczeń wieprzowa-110g, kasza  jęczmienna-50g

          Alergeny: gluten

          Składniki: schab, karkówka, szynka-109 g, olej-0,5g, cebula- 0,3g, mąka pszenna-0,2g

          Surówki: z selera z czerwoną fasolą -100 g

          Alergeny: seler, mleko, gorczyca

          Składniki : seler- 75g, fasolka czerwona- 8 g, jabłko-  8 g, śmietana 18% 4 g, majonez -2 g, musztarda- 1g, cukier - 1g, sól -1g

          Napój: woda z cytryną – 220 ml

          Składniki : woda – 200ml, cytryna - 20g

          18.10.2024    Piątek

          Zupy: fasolowa -250 g, pieczywo mieszane -21 g

          Alergeny: seler, gluten

          Składniki : wywar z kości i warzyw -130 g, ziemniaki- 50g, fasola drobna -26 g,  marchew- 20g, pietruszka- 11g, seler- 7g, por-4g,  sól -1g,  czosnek- 0,5g, pietruszka natka  -0,5g

           II Danie rybne: Kotlet mielony z miruny -100 g, ziemniaki -250 g

          Alergeny: ryba, jaja, gluten

          Składniki : filet z miruny -90g, bułka świeża – 2 g, bułka tarta 2 g, cebula- 2g, jaja – 1,5 g, olej- 1g, marchew – 0,5g, pietruszka -0,5g, seler- 0,3g,  masło-02g

          Surówki: sałatka z ogórka kiszonego  -100 g

          Alergeny: gorczyca

          Składniki : ogórek kiszony -75g, jabłko -14g,  cebula- 5g,  olej -3g musztarda -2g, cukier – 1g

          Kisiel z porzeczki czerwonej220- ml

          Składniki : woda -193 g, porzeczka czerwona – 20g,  miód pszczeli-4 g, mąka ziemniaczana- 2g, cukier – 1g

          21.10.2024   Poniedziałek

          Zupa : ogórkowa- 250 ml, pieczywo mieszane-20 g

          Alergeny: mleko, seler, gluten

          Składniki: wywar z kości i warzyw-180 ml, ziemniaki- 120g, marchew-25g, pietruszka-10g, seler-5g, por-1g, ogórek kiszony-36g, śmietana 18% -10 ml

          II danie: gulasz  wp mięsno –warzywny -180g, kasza orkiszowa- 50 g

          Alergeny: seler, gluten, gorczyca

          Składniki: łopatka wp-90g, marchew-30g, pietruszka-18g, seler-15g, kapusta biała-10g, groszek zielony- 9g,  cebula-7g,  mąka pszenna-0,5g, olej-0,5g.

          Surówki: rzepa  biała -100 g

          Alergeny: mleko

          Składniki : biała rzepa – 87g, jabłko-6g, śmietana 18% -3g, majonez 2g, cukier -1g, sól -1g

          Napoje: kompot z jabłek-220 ml

          Składniki : woda- 195ml, jabłka-20g, miód pszczeli -4g, cukier – 1g

          22.10.2024  Wtorek

          Zupy: jarzynowa -250 g , pieczywo mieszane -21 g

          Alergeny: mleko, gluten, seler

          Składniki : wywar z kości i warzyw -126 g, ziemniaki -50g, mieszanka warzywna 7-skl. -23g marchew- 20g, groszek zielony -10g, pietruszka- 9g, seler- 6g, śmietana 18% -4 g, sól -1g, natka pietruszki-0,5g, koper zielony -0,5g

          II danie: gołąbki w sosie pomidorowym-260g, ziemniaki- 250 g

          Alergeny: seler, gorczyca, mleko, gluten

          Składniki: kapusta biała-135g,  łopatka wp-60g,  ryż-20g, marchew-15g, pietruszka-10g, seler- 5g,  cebula-5 g, śmietana18% -5g, koncentrat pomidorowy- 3,5 g, masło-0,5g, mąka pszenna-0,5g, olej-0,5g

          Napój: woda z cytryną – 220 ml

          Składniki : woda – 200ml, cytryna - 20g. Podwieczorek: jabłko

          23.10.2024   Środa

          Zupy: kapuśniak z białej kapusty – 250 g , pieczywo mieszane -21 g

          Alergeny: seler, gluten

          Składniki : wywar z kości i warzyw – 110 g, kapusta biała- 60 g , ziemniaki – 45 g,

           marchew- 14 g, pietruszka- 8 g, seler- 5 g,  cebula- 4 g, koncentrat pomidorowy -2 g,

           pietruszka natka – 1 g, sól -1 g

          II danie: Kotlet drobiowy duszony w sosie własnym- 110g, kuskus-50g

          Alergeny: jaja, gluten

          Składniki: mięso drobiowe-86 g, jaja-10g, bułka- 7g, cebula-4g, bułka tarta-2g, olej-1g,

          Surówki: z kapusty pekińskiej z czosnkiem -100 g

          Składniki : kapusta pekińska -95 g, olej -2g czosnek-1g, cukier -1g, sól -1 g

          Napój: Kawa Inka  z mlekiem -220 ml

          Alergeny: mleko, gluten

          Składniki : mleko -215 ml, miód pszczeli -3,5g ,  cukier -1 g, kawa inka – 0,5 g

          24.10.2024  Czwartek

          Zupa : barszcz czerwony - 250 g, pieczywo mieszane- 21 g

          Alergeny: mleko, seler, gluten

          Składniki : wywar z kości i warzyw – 110 g, ziemniaki- 50 g, burak- 40g,  marchew-25 g, pietruszka-10g, seler-5g, śmietana 18% -4g, por-3g,  ocet winny- 2g, pietruszka natka lub koper- 1g

           II danie: baba ziemniaczana-310g

          Alergeny: jaja, gluten, mleko

          Składniki: ziemniaki-250g, kiełbasa-15g, jaja- 15g,  boczek-14g, cebula-5g, olej-5g,  mąka pszenna-5g, mleko-1g,

          Surówki: z czerwonej kapusty parzonej -100 g

          Alergeny: gorczyca

          Składniki : kapusta czerwona- 82g, jabłko-5g, cebula-4g, musztarda -3g, olej -3g

          sól -1 g, cukier -1 g, ocet winny -1 g

          Napój: kompot truskawkowy -220 ml

          Składniki : woda 195 ml, truskawka- 20g, miód pszczeli -4g, cukier – 1g

          25.10.2024  Piątek

          Zupy: krem z zielonego groszku -250 g, grzanki - 21 g

          Alergeny: seler, gluten, mleko

          Składniki : wywar z kości i warzyw -110 g, groszek zielony- 50  g, ziemniaki- 45 g,

          marchew- 18  g, seler- 10 g, pietruszka-7 g, śmietana 18% - 4g,  por- 3 g, sól -1g, cukier -1g, pietruszka natka -0,5 g, koper zielony -0,5 g

          II danie: Tuńczyk z makaronem- 310  g

          Alergeny: ryba, gluten, mleko

          Składniki : tuńczyk- 100g, makaron rurki- 100g,  koncentrat  pomidorowy- 40 g, dynia-40g, śmietana- 10 g, ser -10 g,  cebula – 8 g, czosnek -  1 g, sól – 1g

          Surówki: ogórek kwaszony  – 90g

          Alergeny: gorczyca

          Składniki : ogórek kwaszony -90g

          Napój:   Kisiel  cytrynowy 220- ml

          Składniki: woda- 193g , cytryna – 20g,  miód pszczeli-4g, mąka ziemniaczana- 2g, cukier – 1g

          28. 10.2024  Poniedziałek

          Zupy: kalafiorowa - 250 g, pieczywo mieszane - 21g

          Alergeny:  seler, mleko

          Składniki : wywar z kości i warzyw -110 g, kalafior-50g,  ziemniaki- 45 g, marchew-20g, pietruszka- 9 g, seler-5g, por-5g, śmietana 18% - 4 g, sól -1g, pietruszka natka- 1 g

          II danie: makaron z kiełbasą i warzywami-230g

          Alergeny: seler, gluten

          Składniki: Kiełbasa-90g, makaron-70g, marchew-30g, pietruszka-15g, seler-12g, cebula-8g, koncentrat pomidorowy -3g, olej- 1g,  mąka pszenna- 1g

          Surówki: Ogórek zielony ze szczypiorem w śmietanie- 100g

          Alergeny: mleko

          Składniki : ogórek zielony -88g, szczypior -5g, śmietana 18% - 4g, cukier -1g, sól -1g,

           ocet winny -1g

          Napój:  Herbata owocowa- 220 ml

          Składniki: 210 ml- woda, herbata – 6g, miód pszczeli- 3 g ,  cukier – 1 g

          29.10.2024  Wtorek

          Zupa: żurek z jajkiem i chrzanem-250 ml, pieczywo mieszane -20 g

          Alergeny: mleko, seler, jajko, gluten

          Składniki: wywar z kości i warzyw-180 ml, ziemniaki-120g, marchew-25g, pietruszka-10 g, seler-07g, por-5g, mąka pszenna-07 g, śmietana 18%-15 g, jaja-15g, chrzan-01g, natka pietruszki-03g

          II danie: potrawka z kurczaka-150 g, ryż - 60 g

          Alergeny: seler, mleko, gluten

          Składniki:    kurczak- 90g,  marchew-25g,  śmietana 18% -10g, pietruszka- 8 g, seler- 6 g, por-5 g, groszek zielony – 5 g,  masło-0,5g,  mąka pszenna-0,5g

          Surówka: z marchwi i jabłka-100 g   

           Alergeny: mleko, gorczyca     

          Składniki: marchew-75 g, jabłko-10g, śmietana 18% - 8 g, musztarda -5g,

          cukier-1g, sól -1g

          Napój: Kompot  śliwkowy -220 ml

          Składniki : woda- 195 ml, śliwka -20g, miód pszczeli -4g, cukier -1 g

          30.10.2024  Środa

           Zupa: pomidorowa z makaronem 250 ml

          Alergeny: mleko, seler

          Składniki: wywar z kości i warzyw-180 ml, marchew-25g, pietruszka-10g, seler-05g, por-05g, konc. pomidorowy-15g, śmietana 18%- 120g, makaron-30g, koper lub natka pietruszki-03g. II danie: panierowany filet kurczęcy-120g, ziemniaki-250g

          Alergeny: gluten, jajo

          Składniki:  filet kurczęcy-95g, jaja-8 g, bułka tarta-7g, mąka pszenna-5g, olej-5g

          Surówki: Sałata rzymska z pestką dyni i słonecznika

          Składniki : sałata rzymska – 90 g, pestka dyni- 3 g, pestka słonecznika -3 g, olej -2 g , cukier -1 g, sól -1 g

          Napój: woda z cytryną – 220 ml

          Składniki : woda – 200ml, cytryna - 20g

           

          31.10.2024  Czwartek

          Zupa : mleczna z zacierką-250 ml

          Alergeny: mleko, gluten

          Składniki: mleko-220 ml, zacierka babuni-25g, miód pszczeli -4g, cukier – 1g

          II danie: kotlet mielony wieprzowy -100 g, ziemniaki-250g

          Alergeny: jajko, gluten

          Składniki: łopatka wp-75g, olej- 6 ml, bułka świeża-6g, jajo-6g, cebula-5g, bułka tarta -2g

          Surówka : marchew oprószana 90g

           Alergeny: mleko, gluten

          Składniki: marchew-90 g, masło -3 g, mąka pszenna-2g, sól -1g, cukier -1g

          Napoje: kompot z jabłek-220 ml

          Składniki : woda- 195ml, jabłka-20g, miód pszczeli -4g, cukier – 1g

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

      • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam lacinia feugiat libero, quis sodales metus porta quis. Proin maximus feugiat ipsum id rhoncus. Donec quis dolor

        Phasellrtsce scipitvarius mi. Cum sociistoque pentibus et magnis diarturtots nascetur rimulug maleada odiorbi dio gravida atcurus necuus a lorem. Maecenas tristique ori ac sem. Duis ultrices pharetra gna. Donec accumsan malesuada ornec sit amet eros. Lorem ipsum dolor sit amt consc tetuer aiing elit. Mauris fermentum tum magna. Sed laoreet aliquam leo. Ut te dolor dapbus eget elentu vel cursus eleifend elit. Aenean auctor wrna. Aliqua volutpat. Duis ac turpis. Integer rutrum ante eu lacuest um liberoisl porta vel sceleisque eget malesuada at neque. Vivam nibhus leo vel metus. Nulla facilisi. Aenean nec eros. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et trices posuere cubilia Suspendisse sollicitudin velit sed leo pharetra augue nec augue. Nam elit magnandrerit sit amet tincidunt ac viverra sed nulla.

        Donec porta diam eu massa. Quisque diam lorem interdum vitaedapibus ac scelerisque vitae pede. Donec eget tellus non erat lacinia fermentum. Donec in velit vel ipsum auctor pulvinar. Proin ullamcorper urna et felis. Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipiscing elit. Etiam lacinia feugiat libero, quis sodales metus porta quis. Proin maximus feugiat ipsum id rhoncus. Donec quis dolor eu est sagittis cursus sed eu ex. Suspendisse bibendum dignissim justo. Aliquam vestibulum magna at iaculis eleifend. Sed mattis ligula et sem egestas rutrum. Vestibulum vel ante nec erat fermentum varius. Curabitur tempus commodo velit, non commodo libero aliquam eu. Suspendisse hendrerit, urna ut convallis auctor, nunc arcu fermentum urna, eleifend vestibulum mauris nunc sit amet velit. Fusce quis massa non nibh pharetra commodo eu vel tortor. Pellentesque dui turpis, ornare at condimentum sit amet, interdum eget turpis. Praesent vitae ipsum maximus, tempus mauris ac, viverra enim. Nullam lorem lectus, venenatis sed porttitor at, cursus quis tellus. 

    • Kontakt

      • Zespół Szkół Sportowych w Ełku, ul. Suwalska 15
      • 87 732 63 70
      • Suwalska 15

        19-300 Ełk
        Poland
      • Godziny pracy szkoły 7-20
      • NIP: 8481553112
      • REGON: 790371285
      • Strona archiwalna: www.archiwalna.zss.elk.pl/news.php
  • Galeria zdjęć

      brak danych
  • liczba odwiedzin: 34708